vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.061 kr.

Ønsker du ultimativ komfort og stilfuldt design? Opdag vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Oplev en drømmende søvnoplevelse i en seng, der lader dig vågne udhvilet og klar til dagen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759530 Kategori:

Oplev en fantastisk nattesøvn hver eneste nat med vores elegante vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng er designet til at give dig maksimal afslapning og den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Den slidstærke overflade af stoffet giver sengen et enkelt og rent udseende, samtidig med at den er åndbar og holdbar. Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse den perfekte højde for at opnå en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dine yndlingsprogrammer på tv.

Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og holdbarhed. Disse individuelt indkapslede fjedre sikrer en optimal tilpasningsevne og absorberer effektivt eventuelle støj og bevægelser, når du drejer dig rundt.

Madrassen er designet til at give en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnoplevelse. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og giver dig den perfekte støtte hele natten.

Topmadrassen på vores kontinentalseng er hudvenlig og blød. Den kommer med et slidstærkt betræk af polyester, der sikrer ultimativ komfort og velvære. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der sikrer nem og problemfri montering. Sengen er lavet af 100% polyester stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng 180×200 cm i lysegråt stof. Bestil den i dag og oplev en dybt forfriskende søvn hver eneste nat.

Scroll to Top