vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.213 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegråt stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759562 Kategori:

Lad mig introducere dig for vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i mørkegrå stof. Denne seng er designet til at give dig den optimale nattesøvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Lad os starte med at tale om stoffet på sengen. Det er ikke bare smukt at se på med sit enkle og stilfulde udseende – det er også åndbart og virkelig slidstærkt. Du kan være sikker på, at denne seng vil modstå tidens tand og holde i mange år fremover.

Denne kontinentalseng kommer også med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Det betyder, at du kan fange den perfekte position, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dine yndlingsfilm og tv-serier.

En af de vigtigste ting ved en seng er naturligvis madrassen. Vores kontinentalseng leveres med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse pocketfjedre tilpasser sig din krop og giver en fantastisk støtte og komfort. De absorberer også støj og stød, når du vender og drejer dig om natten, så du kan sove uforstyrret.

Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver den perfekte stabilitet, samtidig med at den er behagelig at ligge på. Denne type fasthed er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en god støtte.

Og for at sikre, at din nattesøvn er helt perfekt, inkluderer vi også en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt og behageligt stofbetræk og forbedrer komforten endnu mere. Du vil elske den følelse, når du ligger dig ned i sengen og føler dig omfavnet af denne luksuriøse topmadras.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at når du først har oplevet komforten og kvaliteten af denne kontinentalseng, vil du ikke have lyst til at returnere den.

Sengen er fremstillet af holdbart stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den har målene 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrassen er lavet af stof (100% polyester) og kommer i farverne hvid og mørkegrå. Den måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H).

Topmadrassen er også i hvid farve og måler 200 x 200 x 5 cm (B x L x H). Betrækket er lavet af stof (100% polyester) og fyldet af skum.

Pakken indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i mørkegrå stof. Du vil blive forelsket i komfort, kvalitet og det stilfulde design. Bestil din i dag og vågn op frisk og veludhvilet i morgen.

Scroll to Top