vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.656 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Perfekt til dig, der ønsker en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759569 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske kontinentalseng i lysegrå, som jeg er overbevist om, vil give dig en uovertruffen soveoplevelse. Denne seng er skabt med fokus på maksimal afslapning og den bedste søvn, du kan få.

Denne seng er udstyret med et slidstærkt stofbetræk i en smuk og enkel lysegrå farve, der både ser godt ud og er åndbart. Stoffet er også kendt for sin holdbarhed, så du kan være sikker på at få glæde af sengen i mange år.

Derudover kommer denne seng med en praktisk og justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine individuelle behov. Sengegavlen giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre giver ikke kun en fantastisk tilpasningsevne, men hjælper også med at absorbere støj og stød, der kan opstå, når du vender og drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen dig den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Hvis du er en mavesover, vil du sætte pris på den ideelle støtte, som denne seng tilbyder.

Sengen leveres også med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig. Topmadrassen er perfekt til at beskytte madrassen og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men du kan være sikker på, at du får et helt nyt produkt, der kommer med nem montering og en brugermanual.

Denne kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den har dimensionerne 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H), mens madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Med denne seng får du pakken inkluderet en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Alt hvad du behøver for at få en god nattesøvn og vågne op frisk og veludhvilet.

Tøv ikke med at investere i denne imponerende kontinentalseng i lysegrå, der vil give dig den ultimative soveoplevelse. Bestil den i dag og glæd dig til at vågne op hver dag med energi og livsglæde.

Scroll to Top