vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.530 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Denne mørkegrå stofseng med madras er det perfekte valg til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759570 Kategori:

Drøm sødt og vågn godt op med vores inspirerende kontinentalseng. Denne eksklusive seng giver dig den ultimative komfort og en fantastisk nattesøvn. Det slidstærke stof i mørkegrå farve tilføjer et elegant og stilfuldt touch til dit soveværelse.

Sengens praktiske justerbare sengegavl giver optimal støtte og komfort, uanset om du læser en god bog eller ser dine yndlingsfilm. Du vil elske at kunne tilpasse den efter dine personlige præferencer, så du altid kan finde den perfekte position.

Med indbyggede individuelle pocketfjedre, der er berømte for deres enestående kvalitet, tilbyder denne madras en enestående tilpasningsevne og holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer effektivt støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Den mellemhårde støtte sikrer, at din ryg er korrekt afbalanceret og støttet, hvilket er ideelt for både ryg- og mavesovere.

Vores bløde og hudvenlige topmadras med stofbetræk er perfekt til at fuldende din søvnoplevelse. Den tilføjer ekstra luksus og komfort og sørger for, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med denne fantastiske kontinentalseng.

Sengen er 203 x 83 x 118/128 cm, og madrassen måler 80 x 200 x 20 cm. Der medfølger også en praktisk brugermanual til nem montering. Drøm stort og hvil godt med vores vidaXL kontinentalseng – den perfekte følgesvend til en god nats søvn.

Scroll to Top