vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.803 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Den blå stofmadras og moderne design vil forvandle dit soveværelse. Tag din søvn til næste niveau med vidaXL.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759598 Kategori:

Drøm sødt og vågn forfrisket op med vores fantastiske kontinentalseng. Tag din søvn til nye højder med vores elegante og komfortable kontinentalseng i blå stofbeklædning. Denne seng er designet til at give maximal afslapning og en god nats søvn.

Vores kontinentalseng har en slidstærk stofbeklædning, der ikke blot er smukt at se på, men også åndbar og slidstærk. Denne seng er skabt til at være holdbar og holde i lang tid. Med sin enkle og rene stil vil denne seng passe ind i enhver indretning og tilføje elegance til dit soveværelse.

Sengen har også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne justerbare sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier. Glem alt om ubehageligt sidde-puder eller puder, der ryger ned under sengen – vores kontinentalseng tilbyder den perfekte løsning på komfort og praktisk funktionalitet.

En vigtig del af sengen er madrassen. Vores kontinentalseng leveres med en madras fyldt med pocketfjedre. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres exceptionelle kvalitet og giver enestående holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig, så du kan sove uforstyrret og roligt hele natten.

Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der sover på maven. Den sikrer stabilitet og den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at beskytte madrassen og for at tilføje ekstra blødhed og komfort, leveres sengen med en topmadras. Denne hudvenlige topmadras er omgivet af et slidstærkt betræk, der gør den blød og behagelig at ligge på. Du kan trygt falde i søvn og vide, at din madras er beskyttet og klar til at give dig den bedste søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis forseglingen er brudt. Så du kan være sikker på, at den madras, du modtager, er spritny og aldrig har været rørt af andre.

Vores kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for, inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Så du kan få en komplet og problemfri oplevelse uden at skulle bekymre dig om at finde alle de nødvendige dele.

Gør dit soveværelse til et fristed for søvn og afslapning med vores bemærkelsesværdige kontinentalseng. Forkæl dig selv og din krop med den ultimative komfort og nyd en god nats søvn hver eneste nat. Vores kontinentalseng er den perfekte investering i din søvnkvalitet og velvære. Bestil den i dag og oplev en dyb og forfriskende søvn, der vil forandre dit liv.

Scroll to Top