vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm kunstlæder sort

4.575 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus hver nat med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde sorte kunstlæderfinish og den perfekt afstemte madras sikrer en drømmende søvn uden kompromis.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726732 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og optimal afslapning? Vores vidaXL kontinentalseng med madras er lige det, du har brug for. Med sin elegante og moderne sorte kunstlæder finish bringer den ikke kun stil til dit soveværelse, men også en uovertruffen komfort.

Vores kunstlæder er af enestående kvalitet og ekstremt slidstærkt. Det er nemt at rengøre og modstår pletter, så du kan nyde en ren og frisk seng hver dag. Den glatte overflade tilføjer også et luksuriøst touch og efterligner ægte læders skønhed.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og tilbyder fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser fjernsyn.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, mens du drejer dig om natten.

Med en mellemhård fasthed giver madrassen den rette stabilitet og komfort, og er ideel til dem, der sover på maven.

Topmadrassen er også inkluderet og har et blødt og hudvenligt stofbetræk, der føjer endnu mere komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Kombinationen af kunstlæder, solidt lærketræ og krydsfiner gør denne kontinentalseng til et holdbart og pålideligt valg.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er det ultimative valg for alle, der ønsker både stil og komfort i deres soveværelse. Gør dine drømme til virkelighed og bestil denne fantastiske seng i dag.

Pakken inkluderer:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Scroll to Top