vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort

2.804 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng. Den elegante fløjlsoverflade, perfekte størrelse og eksklusive madras gør dette til en drømmeseng for enhver. Få en god nats søvn og stilfuldt design med os.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727790 Kategori:

Drøm dig væk i komfort og elegance med vores spektakulære vidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl. Denne seng er designet til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og fredfyldt søvn.

Sengen er betrukket med luksuriøs fløjl, der føles blød og behagelig mod din hud. Fløjlsteksturen med dens tætte og jævne fibre giver sengen et sofistikeret og elegant udtryk.

Vores kontinentalseng er ikke kun et smukt møbel, den er også yderst funktionel. Den justerbare sengegavl gør det muligt at tilpasse den i henhold til din foretrukne siddestilling. Uanset om du ønsker at læse, se tv, eller blot slappe af, giver sengegavlen en fremragende rygstøtte.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres exceptionelle kvalitet og langvarige holdbarhed. Disse individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød og giver dig en tilpasset støtte. Den mellemhårde fasthed på madrassen giver både stabilitet og komfort, og den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras med et blødt og slidstærkt stofbetræk løfter komforten til et endnu højere niveau. Topmadrassen er fyldt med skum, der tilføjer ekstra blødhed og sikrer, at du får en behagelig søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi leverer dette fantastiske sæt med en brugervenlig vejledning, der gør monteringen hurtig og nem.

Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med vores elegante og komfortable vidaXL kontinentalseng i sort fløjl. Denne seng vil være et smukt og funktionelt tilføjelse til ethvert soveværelse. Bestil din egen i dag og lad drømmene blive virkelighed.

Scroll to Top