vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

3.628 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores livsstilsinspirerede kontinentalseng. Med en rummelig madras og luksuriøs fløjlsoverflade vil du sove som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727853 Kategori:

Opgrader dit soveværelse med vores eksklusive kontinentalseng med madras i fløjl i en fortryllende mørkegrå farve. Denne seng bringer en ny dimension af komfort, stil og luksus til dit hjem. Blødheden i fløjl er uovertruffen, og det tætte væv giver en utrolig følelse af velvære, når du lægger dig til hvile. Du vil elske den behagelige berøring af dette luksuriøse stof, der vil gøre enhver søvnoplevelse endnu mere fornøjelig.

Denne seng er designet med praktiske detaljer, der vil forbedre din søvnkvalitet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden, så du kan finde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Pocketfjedremadrassen er kendt for sin enestående kvalitet og tilpasningsevne. Hver individuelle fjeder er i stand til at absorbere støj og stød, hvilket resulterer i en rolig og dæmpet søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og sikrer, at din rygsøjle er korrekt justeret. Topmadrassen er fremstillet af hudvenlige materialer og er både slidstærk og blød. Den skaber en ekstra beskyttende barriere og forbedrer din komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet.

Sengen er fremstillet af holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Alle komponenter er nøje udvalgt for at sikre langvarig kvalitet og komfort. Du får ikke kun en stilfuld og funktionel seng, men også en nem monteringsproces med den følgende brugervejledning.

Opgrader dit soveværelse med denne kontinentalseng, der er en kilde til både skønhed og komfort. Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Oplev en ny verden af ro og velvære med vores kontinentalseng med madras i fløjl. Giv dig selv den ultimative forkælelse og en afslappende søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top