vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl sort

3.604 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores eksklusive kontinentalseng i sort fløjl. Et elegant design, komfort i topklasse og usædvanlig holdbarhed gør den til dit ultimative soveparadis.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727854 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn, hvor du vågner op frisk og veludhvilet? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig. Med denne seng får du ikke bare maksimal komfort, men også en følelse af luksus og stil.

Sengen er beklædt med blød og lækker fløjl, der føles fantastisk at røre ved. Fløjl er kendt for sit tætte og jævne vævetekstur, der skaber en unik fornemmelse af elegance og komfort. Du vil uden tvivl blive forelsket i den blødhed, denne seng tilbyder.

En praktisk detalje ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden efter dine behov og få den perfekte rygstøtte, når du sidder oprejst og skal nyde en god bog eller se din favoritserie. Du vil opleve komfort i overflod.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en jævn fordeling af vægten og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre er kendt for at absorbere stød og støj, når du bevæger dig, hvilket betyder mindre forstyrrelser og en fredelig søvn.

Med en mellemhård støtte giver madrassen dig den perfekte stabilitet og fasthed, samtidig med at du bevarer den ønskede komfort. Dette gør den ideel til både mave- og rygsøvnere, der ønsker en afbalanceret støtte og en god nat i drømmeland.

En yderligere bonus er den hudvenlige topmadras, der beskytter din madras og tilføjer en ekstra blød og behagelig følelse. Den er lavet af slidstærkt stof med en hudvenlig overflade, der sikrer maksimal komfort.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng er ikke kun fantastisk komfortabel, men den har også et elegant og stilfuldt design. Den sorte fløjlbeklædning giver et sofistikeret udtryk, der vil tilføje et strejf af luksus til ethvert soveværelse.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og en topmadras. Du får ikke bare en seng, men en fuld sengeløsning.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Du vil ikke kun sove godt, men vågne op med et smil på læben og masser af energi til dagen. Bestil nu og tag skridtet mod en god nattesøvn på et helt nyt niveau.

Scroll to Top