vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

3.093 kr.

Oplev en himmelsk søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af comfort, stil og kvalitet. Køb i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731283 Kategori:

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Drøm ikke længere. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof bliver dine drømme til virkelighed.

Lad os starte med det slidstærke stof. Det har ikke kun et enkelt og rent udseende, det er også åndbart og holdbart. Så du kan nyde en langvarig og komfortabel søvnoplevelse.

Den praktiske sengegavl tilbyder ikke kun stil, men også justerbar højde. Så du kan få den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Lad den tilpasse sig efter dine behov og give dig den ultimative afslapning.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropskontur og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med den mellemhårde støtte får du både stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Perfekt til dig, der elsker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig med sit bløde stofbetræk, den sikrer også ekstra komfort og beskyttelse. Din søvnoplevelse vil blive revolutioneret takket være denne ekstra detalje.

Vælg denne vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå farve, og oplev en drømmende nattesøvn hver eneste nat. Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt hvad du behøver for at skabe dit eget soveparadis. Du får ikke kun en fantastisk søvnoplevelse, men også en nem monteringsproces med vores medfølgende brugermanual.

Sæt en stopper for dårlig søvn og start din rejse mod en bedre og mere afslappende nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Bestil nu og nyd fordelene ved en overlegen seng.

Scroll to Top