vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.143 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Den stilfulde sorte stofbeklædning og den perfekt afbalancerede madras tilbyder den ultimative søvnkomfort. Gør din hverdagsoplevelse til noget ekstraordinært med denne fantastiske seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731284 Kategori:

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn og maksimal afslapning. Denne seng er ikke kun komfortabel, men den har også et stilrent og enkelt design, der vil passe perfekt ind i ethvert soveværelse.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, er ikke kun æstetisk tiltalende, det er også åndbart og holdbart. Så du kan være sikker på, at denne seng vil holde i lang tid, samtidig med at den sikrer en god luftcirkulation omkring din krop.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Så nu kan du nyde din yndlingsbog eller serie i fuld komfort og stil.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og lang holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver dig den rette fasthed og stabilitet, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Det medfølgende topmadras har et blødt og hudvenligt stofbetræk, der gør den ekstra behagelig at sove på. Topmadrassen giver en yderligere komfort og beskyttelse til din madras og kan nemt fjernes og rengøres efter behov.

Så lad os opsummere: Vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm er den perfekte kombination af stil, komfort og holdbarhed. Den leverer en god nattesøvn og en afslappende oplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til det ultimative fristed. Bestil i dag og begynd at drømme om en bedre søvn.

Scroll to Top