vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

5.259 kr.

Få den bedste søvn nogensinde med vores luksuriøse, mørkebrune kontinentalseng. Ekstra komfortabel madras og stilfuldt design – ren drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732176 Kategori:

Tag på en drømmerejse til soverommet med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras. Denne elegante og stilfulde seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også give dig den bedste natte søvn nogensinde.

Forestil dig at falde i søvn på det bløde og slidstærke stof, der omgiver denne seng. Stoffets enkle og rene look er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil vare i mange år fremover.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng speciel. Med dens justerbare sengegavl har du mulighed for at tilpasse den i den ideelle højde for dig. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se tv, vil sengegavlen give dig den perfekte støtte til at gøre det med maksimal komfort.

Madrassen er også noget særligt. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer optimal støtte og komfort. Disse fjedre absorberer også stød og støj, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Med sin mellemhårde støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve en øget stabilitet og den rette fasthed, samtidig med at komforten bevares.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Denne madrasbeskytter giver ekstra beskyttelse og komfort, så du kan fordybe dig helt i din søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi ønsker at sikre, at du får en ny og ren madras til din ultimative komfort og trivsel.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringsprocessen let og problemfri. Du vil kunne nyde denne kontinentalseng og dens fantastiske funktioner på ingen tid.

Opdag det uendelige potentiale ved denne vidaXL kontinentalseng med madras. Tag dig selv med på en rejse til det mest behagelige sted i dit hjem, og opnå den bedste søvn, du nogensinde har drømt om.

Scroll to Top