vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.573 kr.

Oplev en uovertruffen søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i lysegråt stof. Perfekt komfort og stil i et – din drømmeseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732181 Kategori:

Drømmer du om den ultimative søvnoplevelse? Vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof i lysegrå er skabt til at opfylde alle dine drømme.

Denne kontinentalseng tilbyder en unik kombination af komfort og stil. Den er fremstillet af et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Det enkle og rene design passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning.

Men dette er ikke bare en almindelig seng – det er en komplet søvnløsning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, mens du sidder op i sengen og nyder din yndlingsbog eller ser fjernsyn. Du kan endda nyde en lækker morgenmad på sengen uden ubehag.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer en høj kvalitet og holdbarhed. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan bevæge dig frit om natten uden at forstyrre din partner.

Med en mellemhård støtte giver madrassen en optimal stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det er det perfekte valg for dem, der sover på maven og har brug for ekstra støtte.

Og som prikken over i’et får du også en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er både blød og behagelig og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi ved, at hygiejne er vigtigt for dig, så vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes. Men vi er sikre på, at du vil falde pladask for denne kontinentalseng, så du vil ikke have lyst til at returnere den.

Oplev den ultimative søvnoplevelse og giv dit soveværelse et stilfuldt løft med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof i lysegrå. Bestil din drømmeseng i dag og mærk forskellen.

Scroll to Top