vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.284 kr.

Få ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732205 Kategori:

Dyb, uforstyrret søvn er ikke længere en luksus, men en nødvendighed i vores travle liv. Med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof kan du skabe dit eget personlige tilflugtssted og genoplive din krop og sind.

Vores kontinentalseng er designet til at tilbyde dig en ultimativ søvnoplevelse. Den er udført i slidstærkt stof, som ikke kun tilføjer et enkelt og rent look til dit soveværelse, men også er åndbart og langvarigt. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller nyde din yndlings tv-serie.

Men det er ikke kun udseendet og komforten, der gør vores kontinentalseng unik. Den leveres også med en madras bestående af individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre sikrer en fremragende støtte og tilpasning, samtidig med at de effektivt absorberer støj og bevægelse, når du drejer og vender dig i søvne. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer stabilitet og komfort, især til dem, der foretrækker at sove på maven.

For din komplette velvære medfølger en hudvenlig topmadras. Den er lavet af blødt og behageligt stof og tilføjer ekstra øjeblikke af luksus til hvert øjeblik, du hviler. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

VidaXL kontinentalseng med madras er tilgængelig i en elegant mørkegrå farve. Den er fremstillet af holdbare materialer såsom polyesterstof, massivt lærketræ og konstrueret træ for at sikre stabilitet og lang levetid. Mål-wise er den perfekt til dit soverum med en størrelse på 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H). Selve madrassen har dimensioner på 100 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen er 200 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Til dig, der ønsker en god nats søvn uden at gå på kompromis med stil og kvalitet, er vidaXL kontinentalseng med madras det ideelle valg. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for: en sengeramme, sengegavl, to madrasser og en topmadras. Så gør søvnen til en luksusoplevelse og invester i vores kontinentalseng i dag. En god søvn venter på dig.

Scroll to Top