vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof gråbrun

3.988 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i smuk gråbrun farve. Den perfekte løsning til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732239 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en helt ny fornemmelse af komfort med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i gråbrun stof. Denne seng tilbyder ikke kun en dyb og afslappende søvn, men den vil også tilføje et elegance touch til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udført i en slidstærk stof, der ikke kun er åndbart, men også har et enkelt og rent look. Du kan være sikker på, at den vil holde i mange år fremover. Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der kan tilpasses dine individuelle behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer minimal støj og bevægelse. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve øget stabilitet og komfort hver nat.

For at sikre ekstra beskyttelse og komfort er der også medfølgende en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt stofbetræk, der føles behageligt mod huden. Du vil uvægerligt falde i søvn i en dyb og afslappende søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugermanual vil du nemt kunne samle denne seng og nyde gavnene ved den.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i gråbrun stof. Bestil den i dag og få en skøn søvn hver nat.

Scroll to Top