vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.971 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse lysegrå stofmadras vil give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732274 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af komfort og luksus med vores fortryllende kontinentalseng i lysegrå stof. Vores seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier.

Det slidstærke stof giver sengen et elegant og rent udseende samtidig med, at det er åndbart og holdbart. Du vil kunne mærke kvaliteten på alle måder.

Vi har også tænkt på din bekvemmelighed med en justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Denne gavl giver fantastisk rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se TV i sengen.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre formår at absorbere støj og stød, der kan opstå, så du kan bevæge dig frit og komfortabelt i løbet af natten. Den mellemhårde støtte giver også ekstra stabilitet, hvilket gør denne seng ideel til mave-sovende personer.

Topmadrassen i blødt og hudvenligt stofbetræk gør hele oplevelsen endnu mere behagelig. Du vil føle dig som en konge eller dronning, der hviler trygt på en sky af komfort.

Bemærk, at vi af hygiejniske årsager ikke kan tage madrassen retur, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere den, når du først har oplevet den fantastiske komfort og kvalitet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle den. Du får en komplet pakke, der indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras – alt hvad du behøver for at vække drømme om luksus til live.

Få en nattesøvn i særklasse med vores fantastiske kontinentalseng. Giv dig selv den bedste gave i form af komfort og stilfuldt design. Du fortjener det.

Scroll to Top