vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.203 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den perfekte blanding af luksus, støtte og elegance. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732277 Kategori:

Få en fantastisk nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng. Denne drømmeseng tilbyder maksimal komfort og en dyb og forfriskende søvn. Med sit slidstærke og stilfulde mørkebrune stof vil den helt sikkert tilføje elegance til dit soveværelse.

Vores kontinentalseng kommer med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan opnå den perfekte støtte og komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Aldrig har det været så behageligt at slappe af i sengen.

Madrassen har indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet, hvilket sikrer enestående holdbarhed og optimal tilpasning til din krop. Disse fjedre absorberer nemt støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Den mellemhårde støtte giver øget stabilitet, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men den har også et hudvenligt betræk, der sikrer en ekstra hygiejnisk beskyttelse. Du vil føle dig som royalty, når du synker ned i denne behagelige madras.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Vores produkt leveres med en brugervenlig manual, der sikrer nem og hurtig montering.

Sengen er lavet af kvalitetsrigt stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den har målene 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrassen er udført i hvidt og mørkebrunt stof (100% polyester), med fyld af pocketfjedre og skum. Den måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H).

Topmadrassen har et hvidt betræk af stof (100% polyester) og fyld af skum. Den måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder alt det, du har brug for til sengens samling, herunder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vores fantastiske kontinentalseng. Den vil forbedre din søvnkvalitet og bringe elegance til dit soveværelse. Bestil den i dag og vågn op til en ny dag fyldt med energi og velvære.

Scroll to Top