vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

2.982 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i blåt stof. Skab dit drømmerum og vågn op til en god nats søvn hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732280 Kategori:

Drøm dig væk til en himmelsk nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende blå farve. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og en fantastisk søvnoplevelse, der vil revitalisere din krop og sind.

Vores kontinentalseng er ikke kun yderst behagelig, men den er også udført i et slidstærkt stof, der ikke blot tilføjer et rent og elegant touch til dit soveværelse, men også sikrer langvarig holdbarhed. Stoffet er åndbart og behageligt mod huden, hvilket bidrager til en naturlig og behagelig søvnoplevelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver en fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Dette er den ultimative funktion, der gør din aftenoplevelse endnu mere behagelig og afslappende.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, hvilket skaber et roligt og sorgløst søvnmiljø. Madrassen giver desuden en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Der medfølger også en hudvenlig topmadras, der er utrolig blød og komfortabel. Denne madrasbeskytter er fremstillet af slidstærke materialer og giver ekstra komfort under din søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugervenlige monteringsvejledning bliver din seng hurtigt og nemt opstillet for en fantastisk søvnoplevelse.

Tag dig selv i hånden og skab et soveværelse, der emmer af luksus, stil og komfort. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk blå farve i dag, og oplev drømmesøvnen, du fortjener.

Scroll to Top