vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.231 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Inkluderet madras i støjsvagt stof, denne lysegrå skønhed er din nøgle til en dyb og forfriskende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732305 Kategori:

Skab en himmelsk søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm. Denne seng er mere end blot et møbel – den er et symbol på ultimativ komfort og afslapning.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart og tilføjer et enkelt og rent look til dit soveværelse. Det er designet til at modstå daglig brug og samtidig give dig den bedst mulige søvn hver nat.

Den praktiske sengegavl kan nemt justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, som sikrer lang holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, når du bevæger dig om natten, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Med en medium-fast støtte er denne madras ideel til dig, der foretrækker en stabil og behagelig liggeflade. Den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, og den er særligt velegnet til mave-sovende.

Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Betrækket er slidstærkt og skånsomt mod din hud, og det sikrer, at du vågner op hver morgen følelsesfrisk og veludhvilet.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernes. Vi ønsker at sikre, at du får et nyt og rent produkt til din fornøjelse.

Medfølgende brugermanual gør monteringen af sengen let og bekvem. Du kan være sikker på, at kvaliteten er i top, da sengen er fremstillet af holdbart lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den er bygget til at vare i lang tid og give dig mange års søvnglæde.

Vær parat til at transformere din søvn med denne vidunderlige kontinentalseng. Livet er for kort til dårlig søvn. Bestil din egen mundoXL kontinentalseng med madras i dag og nyd en himmelsk opgradering af din nattesøvn.

Scroll to Top