vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

3.067 kr.

Oplev himmelsk komfort i din egen seng med vidaXL kontinentalsengen – en stilfuld kombination af elegance og luksus. Drømme kan blive virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732306 Kategori:

Oplev en helt ny dimension af komfort og velvære med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Denne fantastiske seng vil tage din søvnkvalitet til nye højder og give dig den mest afslappende og forfriskende søvn, du nogensinde har oplevet.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til denne seng, der ikke kun giver den et elegant og stilfuldt look, men også sikrer, at den holder i mange år fremover. Stoffet er åndbart og behageligt mod huden, så du kan sove roligt og vågne op uden ubehag.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Nu kan komfort og fornøjelse blive en naturlig del af din soverutine.

Madrasen, der følger med denne seng, er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres imponerende kvalitet. Disse pocketfjedre sikrer ikke kun en lang holdbarhed, men også en fantastisk tilpasning og komfort. De absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen, så du kan sove uforstyrret og uafbrudt.

Vi har designet madrassen til at give en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den tilbyder den perfekte balance mellem støtte og blødhed.

For at give endnu mere komfort og beskyttelse inkluderer vi en hudvenlig topmadras. Denne topmadras er lavet med et blødt og behageligt stofbetræk og sikrer, at du kan sove i ren luksus. Den er også nem at holde ren og vedligeholde.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Din tilfredshed og velvære er vores højeste prioritet, og vi ønsker at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse.

Bestil din egen vidaXL kontinentalseng med madras i dag og giv dig selv den gave, du virkelig fortjener. Du får ikke kun en seng med uovertruffen komfort og stil, men også et produkt af højeste kvalitet, der vil vare i mange år. Så læn dig tilbage, slap af og lad denne seng tage dig med på en rejse mod den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top