vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.115 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde sorte stofbeklædning og den imponerende madras skaber den perfekte kombination af elegance og søvnkvalitet. Giv din krop den ultimative behandling og vågn op frisk og energifyldt hver morgen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732307 Kategori:

Gør din søvnoplevelse endnu bedre med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne elegante seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en god nattesøvn.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof med et enkelt og rent look, der både er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil være din trofaste følgesvend i mange år fremover.

Sengen kommer også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den bedste rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se tv. Aldrig har det været så behageligt at slappe af i din seng.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop perfekt og sikrer en behagelig og støttende søvn. Disse pocketfjedre absorberer også støj og stød, så du kan bevæge dig frit om natten uden at forstyrre din partner.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der sover på maven eller har brug for ekstra stabilitet i deres søvn. Du kan være sikker på, at din krop vil være tilfreds med denne madras.

Topmadrassen på vores kontinentalseng er hudvenlig og behagelig. Den er lavet af blødt stof og giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne fantastiske seng.

Så gør din søvnoplevelse bedre med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Med dens stilfulde udseende og komfortable funktioner vil du aldrig ønske at forlade din seng igen. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, så du har alt hvad du behøver for at få den bedste søvn nogensinde.

Scroll to Top