vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun

2.469 kr.

Oplev øjeblikkelig luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng. Perfekt til en god nats søvn.
Bestil nu og få en god start på dagen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723658 Kategori:

Træt af urolige nætter og ønsker en bedre søvnoplevelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i mørkebrun stof det ideelle valg til dig. Med en kombination af stilfuldt design, komfort og holdbarhed vil denne seng forvandle din soveoplevelse fra god til fantastisk.

Denne seng er fremstillet med et slidstærkt stof, der ikke kun har et enkelt og rent udseende, men også er åndbart og meget robust. Du kan derfor nyde godt af en seng, der kan modstå tidens tand og stadig se fantastisk ud i mange år fremadrettet.

Vi har også tænkt på din komfort. Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en fantastisk støtte til ryggen, når du skal sidde op og læse eller se tv, men den tilføjer også et elegant touch til din soveplads.

Madrassen i denne kontinentalseng er lavet med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre sikrer ikke kun holdbarhed og lang levetid, men de kan også effektivt absorbere støj og stød, når du vender og drejer dig i sengen. Resultatet? En usædvanlig behagelig søvn.

Vi har designet madrassen til at give en mellemhård støtte, der sikrer øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Dette gør madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en fast, men behagelig overflade.

For at fuldende den ultimative soveoplevelse inkluderer vi også en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt betræk, der er lækkert mod din hud, og den vil tilføje ekstra komfort til din seng.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men være ikke bekymret, da vores produkt kommer med en brugervenlig manual for nem montering.

Er du klar til at tage springet og forvandle din søvn til noget ekstraordinært? Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag og oplev en søvn af højeste kvalitet.

Pakken inkluderer:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Scroll to Top