vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

2.815 kr.

Oplev ultimat komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i blød mørk brun farve. Få en god nats søvn hver aften og vågn op forfrisket og klar til dagen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723666 Kategori:

Dyk ned i en drømmeverden af ultimativ komfort og stil med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig omslutte af en dyb søvn og vågn frisk og energisk op hver morgen.

Vores kontinentalseng er det perfekte valg for dig, der ønsker maksimal afslapning og en god nattesøvn. Med sit enkle og rene look vil sengen passe perfekt ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig soveoplevelse.

Sengen er designet med en praktisk justerbar sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden, så den giver den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Med vores kontinentalseng bliver det en luksus at slappe af i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en fantastisk tilpasning og langvarig holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, hvilket gør det nemmere at vende og dreje sig uden at forstyrre din partner. Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den ideelle kombination af stabilitet og komfort og er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores kontinentalseng inkluderer også en hudvenlig topmadras med en blød og behagelig overflade. Topmadrassen er designet til at beskytte madrassen og hjælpe med at øge dens holdbarhed. Med dens slidstærke stofbetræk kan du være sikker på at nyde komforten i lang tid.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng er let at samle og leveres med en brugermanual for at gøre processen endnu nemmere.

Så hop ind i drømmenes verden og få en luksuriøs oplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Gør din søvn til en prioritet og oplev den ultimative komfort, stil og kvalitet. Bestil din seng i dag og vågn op til en bedre morgendag.

Scroll to Top