vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

2.949 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores innovative kontinentalseng. Det stilfulde design og den komfortable madras garanterer en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724487 Kategori:

Opdateret og inspirerende produktbeskrivelse:

Indtast drømmeland med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof i mørkebrun. Denne fortryllende seng er skabt til at give dig en ultimativ soveoplevelse. Med sit stilfulde design vil den ikke kun løfte ethvert soveværelse, men også hjælpe dig med at finde ro og hvile.

Det slidstærke stof i mørkebrun tilføjer et touch af klasse og elegance til sengen. Det er ikke kun smukt at se på, men også behageligt i kraft af dets åndbarhed og holdbarhed. Du behøver ikke bekymre dig om pletter eller slid, da stoffet er skabt til at modstå daglig brug.

Sengens justerbare sengegavl er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse højden til dine behov. Uanset om du vil sidde oprejst og læse en spændende bog eller se dine yndlingsfilm, giver sengegavlen den perfekte rygstøtte.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre får du enestående kvalitet og komfort. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed, samtidig med at de tilpasser sig dine bevægelser og absorberer støj og vibrationer. Madrassen har en mellemfast støtte, der både giver stabilitet og komfortabel hvile. Den er særligt egnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras følger med for at tilføje ekstra luksus til din søvn. Den bløde overflade og det slidstærke betræk gør topmadrassen behagelig og tryg. Bemærk venligst, at af hensyn til hygiejne og sikkerhed kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof i mørkebrun leveres med alt det nødvendige til let montering. Sengestellet er lavet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ og er bygget til at stå stabilt og vare i lang tid.

Opdag en ny dimension af komfort og stil med vores fantastiske kontinentalseng. Gør drømmene til virkelighed og foren din søvn med æstetisk appel. Bestil i dag og lad denne seng forvandle dit soveværelse til et tilflugtssted for afslapning og velvære.

Scroll to Top