vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder sort

2.668 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde sorte kunstlæder, komfortable madras og perfekte størrelse (90×190 cm) vil sikre dig en luksuriøs og afslappende nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724684 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og maksimal afslapning? Så er vores kontinentalseng med madras i kunstlæder lige noget for dig. Denne seng tilbyder ikke kun komfort, men også æstetisk appel og holdbarhed.

Med sit slidstærke kunstlæder får du ikke kun et materiale, der ser luksuriøst ud, men også et materiale, der er let at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter. Med blot en fugtig klud kan du nemt holde din seng ren og frisk.

Sengegavlen er praktisk og kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Dette giver dig mulighed for at få den bedste rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dit yndlingsprogram.

Den medfølgende madras er fremstillet med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun øget holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. De absorberer støj og stød effektivt og giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Så kan du vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen, med sit slidstærke og hudvenlige stofbetræk, giver en ekstra lag af blødhed og komfort. Du vil føle dig som om du svæver på en sky.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil blive så forelsket i denne seng, at du ikke ville tænke på at returnere den.

Vores kontinentalseng med madras er fremstillet af holdbart kunstlæder, massivt lærketræ og krydsfiner. Den er let at samle med den medfølgende brugermanual.

Drøm stort og sov godt med vores kontinentalseng med madras i kunstlæder. Din søvn er vigtig, og vi har skabt denne seng med komfort og æstetik for øje. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Så hvorfor vente? Gør dine drømme til virkelighed i dag.

Scroll to Top