vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder sort

2.979 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Smukt designet i sort kunstlæder og inkluderer en premium madras i størrelsen 100×200 cm. Din drømmeseng venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334724719 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder, i en elegant sort farve. Sengen er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der er både nemt at rengøre og modstandsdygtigt overfor pletter. Den glatte overflade tilføjer et luksuriøst og ægte læderlook til dit soveværelse.

Med den justerbare sengegavl får du en optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Behageligheden bliver yderligere forbedret af den medfølgende madras med pocketfjedre. De individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en stabil og støjsvag nattesøvn.

Madrassen er mellemhård, hvilket giver dig den perfekte stabilitet og fasthed, samtidig med at komforten bevares. Dette gør den ideel for dig, der foretrækker at sove på maven. For at beskytte madrassen og give ekstra komfort får du også en hudvenlig topmadras med.

Vær opmærksom på, at madrassen af hygiejniske årsager ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. For at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, leveres sengen med en brugervenlig manual til nem montering.

Skab et elegant og komfortabelt soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder, der tilbyder en ekstraordinær søvnoplevelse. Bestil nu og oplev en ny standard inden for god søvn.

Scroll to Top