vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

4.459 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidunderlige komfort og elegant design. Få den ultimative afslapning med vores lækre kontinentalseng i fløjl. Åndbart stof og perfekt støtte.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727888 Kategori:

Oplev en himmelsk nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl i mørkegrå farve fra vidaXL. Denne seng er skabt til ultimativ afslapning og en dyb og rolig søvn.

Med et blødt fløjlsmateriale, der er kendt for sin luksuriøse og tætte struktur, vil du elske at føle det glatte og behagelige stof mod din krop. Fløjlsstoffer er kendt for deres blødhed og komfort, der gør dette til det perfekte møbel til afslapning efter en lang dag.

Men det er ikke alt – vi har også inkluderet en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser dit yndlings-tv-program.

Madrasen, der medfølger, er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne til din kropsform og bevægelser. De absorberer effektivt støj og stød, hvilket giver dig en fredfyldt søvn uden forstyrrelser.

Med en mellemhård støtte er denne madras den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Den giver den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med din personlige komfort. Dette gør madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for ekstra støtte under natten.

Topmadrassen med hudvenligt betræk fuldender denne seng og tilbyder ekstra blødhed og komfort. Betrækket på topmadrassen er slidstærkt og blødt at ligge på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi sørger altid for, at vores produkter kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og problemfri.

Du får en komplet sengeløsning med denne pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt er udformet med omtanke og sans for kvalitet.

Ved at vælge denne kontinentalseng med madras fra vidaXL sætter du standarden for en dyb og luksuriøs nattesøvn. Lad drømmene komme til live og vågn op til en bedre morgen. Gør din seng til et centralt element i dit soveværelse med vores inspirerende og komfortable design.

Scroll to Top