vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl sort

4.445 kr.

Få luksus og komfort ind i dit soveværelse med vores eksklusive kontinentalseng i sort fløjl. Oplev den perfekte kombination af stil og komfort – søvn i lækkert design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727889 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk op i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl. Denne seng giver ikke kun maksimal afslapning, men også en uforglemmelig søvnoplevelse.

Den bløde fløjl, der er anvendt i sengen, er synonym med luksus og komfort. Dets tætte og jævne fibre sikrer, at du føler dig godt tilpas, når du rører ved sengen. Denne følelse af blødhed kombineret med sengens ergonomiske design gør det til den perfekte seng til at hvile i.

Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Aldrig før har komfort og funktion været så elegant forenet.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en langvarig holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig naturligt. Den mellemhårde støtte, som madrassen giver, sikrer stabilitet og den rigtige fasthed, hvilket gør den ideel til mave-sovende.

Topmadrassen, som er hudvenlig og behagelig, er den perfekte beskyttelse for madrassen. Den er lavet af slidstærkt stof og sikrer den ekstra komfort, du fortjener. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne vidunderlige seng kommer med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri. Sengen er lavet af holdbart lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ og leveres i sort fløjl. Mål: 203 x 183 x 78/88 cm (L x B x H).

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til drømmesengen: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras.

Livet er for kort til at sove på en dårlig seng. Giv dig selv den uforglemmelige søvn, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top