vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

2.475 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse fløjl i sort og den medfølgende madras giver dig en uovertruffen søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727924 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk hver morgen med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og behagelig søvn.

Det bløde fløjlsmateriale på sengen er en fryd for øjet og for dine sanser. Fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse, takket være sine tætte og jævne fibre. Det er en fornøjelse at røre ved og giver en overlegen komfort.

Når du har brug for at sidde op i sengen for at læse eller se tv, kan du nemt justere sengegavlen i højden for at få den perfekte rygstøtte. Denne praktiske funktion tilføjer ekstra bekvemmelighed og komfort til din søvnoase.

Madrasen er designet med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer enestående støtte og holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, når du vender og drejer dig i søvne. Madrassen giver også en moderat fasthed, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt og slidstærkt stof, der øger komforten yderligere. Du vil elske den bløde og luksuriøse følelse, når du ligger dig til at hvile.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Livet bliver nemmere med vores komplette pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Alt, hvad du behøver for at nyde en nærende søvnoplevelse.

Opgrader dit soveværelse med vores smukke kontinentalseng i sort fløjl. Du fortjener det bedste, og vores seng giver dig netop det. Hvert aspekt af denne seng er designet med din komfort og velvære for øje.

Mål: Seng (203 x 83 x 78/88 cm), Madras (80 x 200 x 20 cm), Topmadras (80 x 200 x 5 cm).

Vågn op til en bedre morgen i vores magiske kontinentalseng.

Scroll to Top