vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

3.691 kr.

Oplev den ultimative komfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant fløjl. Perfekt størrelse til en god nats søvn. Gør din soveværelse stilfuldt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728021 Kategori:

Elevate dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå. Forbered dig på en nattesøvn fyldt med komfort og luksus. Denne seng er udformet med omhu og er det perfekte valg for dig, der sætter pris på en god søvnoplevelse.

Blødt fløjl er brugt som det primære materiale på denne seng. Dette stof er kendt for dets blødhed og luksuriøse følelse. Det giver en behagelig og indbydende overflade, som du vil elske at røre ved. Du vil føle dig forkælet og helt afslappet på denne seng.

Vi ved, at komfort også handler om praktisk anvendelighed, og derfor har vores sengegavl justerbare højder. Du kan tilpasse den i henhold til dine behov og nyde fremragende rygstøtte, mens du sidder op i sengen. Så uanset om du læser en god bog eller ser dit foretrukne tv-show, vil vores seng sikre, at du kan slappe af i komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelse for at sikre en fredelig nattesøvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil vågne op frisk og veludhvilet takket være denne fantastiske madras.

Vi mener også, at den øverste komfort skal have en hudvenlig overflade, og vores topmadras leverer lige præcis det. Med sit slidstærke og bløde stofbetræk vil du føle en ekstra lag af luksus, mens du sover. Vi tager din hygiejne alvorligt og derfor kan vi desværre ikke acceptere returnering af madrassen, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå er en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet. Den er fremstillet af førsteklasses materialer, herunder massivt lærketræ og krydsfiner, så du kan være sikker på dens holdbarhed.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for – sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Med vores medfølgende brugermanual er monteringen enkel og nem.

Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse til et luksuriøst fristed. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå i dag og oplev den ultimative komfort og stil. Du fortjener det bedste af det bedste.

Scroll to Top