vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl sort

3.955 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i sort fløjl. Perfekt blend af stil og luksus for den moderne sovende.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728840 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en luksuriøs oplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl. Denne seng er skabt for at give dig den ultimative komfort og en god nattesøvn.

Vores kontinentalseng er betrukket med blød fløjl, der er kendt for sit lækre og eksklusive udseende. Stoffet er blødt og behageligt at røre ved, hvilket giver dig en ekstra fornemmelse af luksus.

Sengen har en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, giver sengegavlen fantastisk rygstøtte og komfort.

Madrasen i sengen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til dine kropskonturer og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret.

Med en mellemhård fasthed giver madrassen øget stabilitet og den rette mængde fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er betrukket med hudvenligt stof, tilføjer ekstra blødhed og øger din komfort. Denne beskytter sikrer, at din madras forbliver i god stand i mange år fremover.

Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du modtager selvfølgelig en brugermanual, der gør det nemt at montere denne fantastiske seng.

Sengens ramme er lavet af fløjl, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene på sengen er 203 x 163 x 78/88 cm (L x B x H). Madrassen måler 160 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 160 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl.

Scroll to Top