vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå

4.876 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl. Den perfekte kombination af stil, kvalitet og god søvn – din drømmeseng venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728874 Kategori:

Forestil dig at vågne op hver morgen i en seng så luksuriøs og komfortabel, at du aldrig har lyst til at stå op igen. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå kan du opleve den ultimative afslapning og en god nats søvn.

Denne seng er ikke bare praktisk, men også utrolig elegant. Den er betrukket med blød fløjl i en smuk mørkegrå farve. Fløjl er kendt for sin utroligt bløde og luksuriøse kvalitet. Det er simpelthen en fornøjelse at røre ved.

Sengegavlen på vores kontinentalseng er justerbar i højden, så den kan tilpasses efter dine individuelle behov. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser dit yndlings-TV-program.

Madrassen på denne seng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Det betyder, at du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten lang.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer optimal stabilitet og komfort. Den er perfekt til dem, der sover på maven og har brug for en fastere madras, der stadig er behagelig og støttende.

Den medfølgende topmadras er både slidstærk og hudvenlig. Den beskytter madrassen og tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng leveres komplet med sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Alt, hvad du behøver for at opgradere din soveoplevelse til det næste niveau.

Så giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå, og nyd luksus og komfort som aldrig før. Bestil din egen drømmeseng i dag.

Scroll to Top