vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl sort

2.655 kr.

Drømmer du om luksus og komfort? Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i sort fløjl. Oplev den perfekte kombination af stil, kvalitet og støtte. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728910 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn? Forestil dig at finde denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL i dit soveværelse. Med sin bløde fløjlstextur og elegante sort farve vil denne seng skabe en aura af luksus og stil.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng speciel. Den tilbyder også en enestående komfortoplevelse takket være dens madras med pocketfjedre. Disse fjedre sikrer en perfekt støtte til din krop og tilpasser sig dine bevægelser, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn.

Sengegavlen er også en praktisk funktion, der kan justeres efter dine behov. Denne funktion giver ikke kun ekstra komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men den tilbyder også fremragende rygstøtte.

Topmadrassen er også et vigtigt element, der skal nævnes. Den er hudvenlig og sørger for, at du kan hvile dig i blødhed og komfort.

Med sin mellemhårde støtte vil denne seng appellere til dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan endda justere sengegavlens højde for at tilpasse den efter dine behov og præferencer.

Bemærk, at denne seng er nem at samle, da den leveres med en detaljeret brugermanual. Husk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er fjernet.

Så prøv denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL, og forvandl dit soveværelse til et santurium af ro og afslapning. Du vil have svært ved at modstå dens komfort og elegance.

Oversigt:

– Seng i fløjl med justerbar sengegavl
– Madras med pocketfjedre og mellemhård støtte
– Hudvenlig topmadras med blødt betræk
– Nem at samle med brugermanual inkluderet

Bliv inspireret og få en god nattesøvn med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top