vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

2.763 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Den bløde fløjl i lysegrå sender elegance og luksus direkte ind i dit soveværelse. Sov som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728914 Kategori:

Drøm dig væk i himmelsk komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå fløjl. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en god nattesøvn.

Sensuelt fløjl: Den bløde fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og tætte fibre. Du vil opleve en beroligende og behagelig følelse, når du rører ved dette stof.

Justerbar sengegavl: Hæv eller sænk sengegavlen efter behov. Denne funktion giver dig en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen med pocketfjedre: Vores indbyggede pocketfjedre er af højeste kvalitet og sikrer langvarig holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig i søvne.

Mellemhård støtte: Madrassen giver en stabil og fast støtte uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dem, der sover på maven og ønsker god støtte til deres ryg.

Hudvenlig topmadras: Vores topmadras har et slidstærkt betræk af hudvenligt stof, der gør den utrolig blød og komfortabel. Den vil føles som en drøm at ligge på.

Bemærk: For din hygiejne kan madrassen ikke returneres efter, at emballagen er åbnet. Vi sikrer, at du modtager en brugermanual til nem montering af dette fantastiske produkt.

Denne seng i lysegrå fløjl er lavet af 100% polyester og solide materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Mål: 203 x 93 x 78/88 cm (L x B x H).

Madras og topmadras er inkluderet i pakken. Madrassen er fyldt med pocketfjedre og skum, mens topmadrassen er lavet af skum med et betræk af 100% polyester. Mål: 90 x 200 x 20 cm (B x L x H) og 90 x 200 x 5 cm (B x L x H) for madrassen og topmadrassen, henholdsvis.

Lad dig forføre af denne fantastiske kontinentalseng, der vil give dig en fornemmelse af luksus og komfort hver gang du lægger dig til at sove. Bestil dette pragtfulde mesterværk til din sovende oase i dag.

Scroll to Top