vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

2.754 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores eksklusive kontinentalseng. Den elegante sorte fløjl og den indbydende madras tilføjer et stilfuldt touch til dit soveværelse. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728939 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en dyb og forfriskende søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl sort. Denne seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse og en luksuriøs følelse.

Den bløde fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch. Det er et stof af høj kvalitet, der er tæt vævet og ensartet. Du vil elske at røre ved det og føle den fornemme luksus, det tilbyder.

Sengen kommer også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Den giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller slappe af, mens du ser din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse individuelle fjedre giver enestående støtte og tilpasningsevne, samtidig med at de effektivt absorberer stød og støj fra bevægelser i sengen.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer øget stabilitet og komfort. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven, og den giver dig den perfekte fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er også inkluderet og har et hudvenligt betræk, der er blødt og behageligt at ligge på. Du vil føle dig som om du sover på skyer.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne seng er konstrueret af massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer en solid og holdbar konstruktion. Du kan være sikker på, at den vil være en langsigtet investering i din komfort og velvære.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl sort kommer med en brugermanual, der gør det nemt og hurtigt at montere den. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, så du kan nyde en fantastisk nattesøvn lige fra starten.

Forkæl dig selv med ultimativ komfort og stil med vores fantastiske kontinentalseng. Den vil ikke kun give dig en uforglemmelig søvnoplevelse, men også tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse. Bestil den i dag og oplev ægte luksus hver nat.

Scroll to Top