vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

3.722 kr.

Opnå uovertruffen komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den elegante fløjlsoverflade og den luksuriøse madras i størrelsen 140×200 cm sikrer en drømmende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729008 Kategori:

Oplev en sublim nattesøvn og enestående komfort med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Forestil dig at synke ned i det bløde og luksuriøse fløjl, der omfavner dig og skaber en følelse af ultimativ afslapning. Denne seng er ikke bare en drøm at se på, men den er også designet til at tilbyde maksimal komfort og støtte til din krop.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der kan tilpasses dine individuelle behov. Denne sengegavl er perfekt til at støtte din ryg, når du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie sidende op i sengen. Med denne seng får du ikke kun et stilfuldt og funktionelt møbel, men også en oase af ro og afslapning i dit soveværelse.

Med sin høje kvalitet og levetid er madrassen med pocketfjedre en fantastisk tilføjelse til denne kontinentalseng. De individuelle pocketfjedre er kendt for deres enestående kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer effektivt stød og støj, når du drejer og vender dig om natten, hvilket sikrer en uforstyrret søvn fra start til slut.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Og med den medfølgende hudvenlige topmadras kan du forlænge madrassens levetid og sove endnu bedre.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret, da vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne seng og dens yndefulde udseende.

Vores kontinentalseng kommer med et sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt sammen let at montere med den medfølgende brugermanual. Denne smukke mørkegrå fløjlskontinentalseng vil tilføje en touch af elegance til dit soveværelse og give dig en nattesøvn, du kun har drømt om. Bestil din egen i dag og vær klar til at opleve ren søvnluksus.

Scroll to Top