vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.828 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Denne 100×200 cm seng er perfekt til en god nats søvn. Lavet af holdbart stof i en smuk lysegrå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697391 Kategori:

Drøm sødt og vågn op forfrisket med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm i lysegrå stof. Denne luksuriøse seng vil tilbyde dig den ultimative komfort og afslapning, og sikre at du får en dyb og behagelig søvn hver nat.

Vores kontinentalseng er fremstillet med et slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Dette enkle og rene look vil tilføje elegance og stil til dit soveværelse. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Madrasen er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig præcist til din kropsform og absorberer støj og bevægelse, hvilket gør din søvn uforstyrret og behagelig. Samtidig tilbyder madrassen en medium fasthed, der giver optimal stabilitet og komfort, perfekt til dem der sover på maven.

For ekstra luksus er vores seng udstyret med en blød og behagelig topmadras. Den hudvenlige overflade giver dig ekstra komfort og sikrer en behagelig søvnoplevelse hver nat.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Vi tilbyder en nem og hurtig monteringsproces, og hver pakke leveres med en brugermanual for at sikre, at du får glæde af din nye seng så hurtigt som muligt.

Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet – vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras, og oplev en himmelsk oase af komfort og luksus i dit eget soveværelse. Bestil din drømmeseng i dag.

Scroll to Top