vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

2.933 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Unik komfort og stilfuldt design i mørkebrun stof. Forkæl dig selv i naturlig luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697394 Kategori:

Drømme om en god nats søvn og ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm. Denne seng er den perfekte løsning til en dyb og afslappende søvn, og vil sikre, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer et enkelt og stilfuldt udtryk til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men også åndbart og holdbart, hvilket garanterer en lang levetid for sengen.

Vores kontinentalseng kommer med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine individuelle behov. Denne sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, hvilket gør din sengeoplevelse endnu mere behagelig og luksuriøs.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle fjedre tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og brummer, der opstår, når du bevæger dig i sengen, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte sikrer madrassen stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Denne fasthed er ideel, hvis du foretrækker at sove på maven og ønsker maksimal komfort og god søvnkvalitet.

Topmadrassen er også værd at fremhæve, da den er hudvenlig og utrolig behagelig at ligge på. Den er designet med et slidstærkt betræk af polyesterstof, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er lavet af stof, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer en stabil og holdbar konstruktion. Den leveres med en brugermanual, der gør montageprocessen hurtig og nem.

Tag springet og invester i en god nats søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Vi garanterer, at du vil nyde godt af den ultimative komfort og en afslappende sengeoplevelse, der vil forandre dit soverum. Bestil din i dag.

Scroll to Top