vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

4.479 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Luksus og kvalitet kombineres for en himmelsk søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697523 Kategori:

Drøm dig ind i en dyb og forfriskende søvn ved hjælp af vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng er skabt til at tilbyde maksimal komfort og enestående afslapning for at sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne seng er mere end bare et stilfuldt møbel i dit soveværelse – den er designet med stor omhu og ekspertise for at give dig den ultimative soveoplevelse. Det slidstærke stof, der omgiver sengen, er både elegant og praktisk. Det tilføjer et enkelt og rent look til din indretning samtidig med, at det er åndbart og holdbart.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter din komfort og behov. Denne sengegavl giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se dine yndlingsserier. Du kan nyde en behagelig og ergonomisk korrekt siddeposition uden at gå på kompromis med din komfort.

Midten af sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres enestående kvalitet og tilpasningsevne. De tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Dette sikrer en fredelig og uforstyrret søvn gennem hele natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Denne fasthed sikrer stabilitet og støtte til din krop, uden at gå på kompromis med den luksuriøse komfort, du fortjener. Du vil opleve en seng, der tilpasser sig dine individuelle behov og giver dig den bedste søvnoplevelse.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og tilbyder ekstra beskyttelse og komfort. Den bløde og behagelige overflade vil få dig til at nyde hver eneste berøring og give dig en luksuriøs fornemmelse af velvære. Denne topmadras sikrer, at din seng er endnu mere behagelig og indbydende, og det er med til at forlænge levetiden på madrassen.

Det er værd at bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Dette sikrer, at hver kunde modtager en 100% ny og ubrugt seng af høj kvalitet. Du kan være sikker på, at du får en seng i perfekt stand med dette i mente.

Du får ikke blot en seng, men et helt soveensemble. Med i pakken får du en sengeramme, en sengegavl med kanter, madrassen samt topmadrassen. Alt, hvad du behøver for at skabe dit eget personlige søvnparadis derhjemme.

Så vælg vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof for at opleve komfort og luksus ud over det sædvanlige. Lad denne seng tage dig med på en særlig rejse til drømmeland, hvor du vågner op hver morgen fuld af energi og klar til at erobre dagen.

Scroll to Top