vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.395 kr.

Få en ultimativ søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, komfort og holdbarhed. Køb nu og sov som aldrig før.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697524 Kategori:

Drømmer du om en dyb og afslappende nattesøvn? Så er vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof lige noget for dig. Med denne seng får du ikke kun maksimal komfort, men også et stilfuldt design, der vil pryde ethvert soveværelse.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart, og det giver sengen et enkelt og rent udseende. Du vil opleve, hvordan sengen føles behagelig og blød mod din hud, samtidig med at den er holdbar og langtidsholdbar.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du nemt kan tilpasse den til dine behov. Uanset om du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se en spændende film, giver sengegavlen dig fremragende rygstøtte og komfort.

Med en madras med pocketfjedre får du en madras af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og giver dig den nødvendige støtte og bevægelsesfrihed. De indbyggede pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet. Denne madrastype er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er udviklet med din komfort for øje. Den har et hudvenligt stofbetræk og er blød og behagelig at ligge på. Du vil elske den ekstra lag af luksus, den tilføjer til din soveoplevelse.

Vi ønsker dig at du kan nyde vores kontinentalseng i fulde drag, derfor leveres den med en brugervenlig monteringsmanual for nem og problemfri opsætning.

Så grib chancen for at investere i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Bestil nu, og lad drømmene om en god nattesøvn blive til virkelighed.

Scroll to Top