vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

4.587 kr.

Oplev en ultimativ søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i smukt sort stof. Perfekt kombination af komfort, stil og afslapning på en 200×200 cm madras.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697556 Kategori:

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng. Denne sorte stofseng vil tilføje elegance og stil til dit soveværelse, samtidig med at den sørger for maksimal komfort og afslapning.

Det slidstærke stof i en ren sort finish giver sengen et moderne og sofistikeret udseende. Stoffet er ikke kun åndbart, men også slidstærkt, så du kan nyde kvalitet og holdbarhed i mange år.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter behov. Denne ergonomiske funktion sikrer, at du får den bedste rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsfilm.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer en høj kvalitet, ekstra holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. De pocketfjedre absorberer effektivt stød og støj, når du bevæger dig i søvnen, og giver dig derfor en rolig og uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en mere stabil og fast seng. Den sørger for den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, og er derfor perfekt til dem, der sover på maven.

Topmadrassen i hvidt stofbetræk tilføjer en ekstra dimension af blødhed og komfort til sengen. Det hudvenlige stof gør topmadrassen behagelig at sove på og sikrer en hel fantastisk søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men du kan være sikker på at få nem og problemfri montering, da hver pakke leveres med en brugervenlig vejledning.

Denne kontinentalseng er produceret af holdbare materialer såsom lærketræ og krydsfiner, der sikrer langvarig brug. Den måler 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H) og leveres med en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras.

Få det bedste ud af din søvn med vores elegante og komfortable kontinentalseng. Gør dit soveværelse til et fristed for afslapning og stil med denne fantastiske seng.

Scroll to Top