vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

2.592 kr.

Oplev ultimat komfort og stil med vores unikke vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Perfekt til en god nats søvn og en elegant tilføjelse til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697562 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af komfort og luksus med vores imponerende vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå. Lad dig ikke narre af dens enkle og rene look – denne seng er skabt til at levere den ultimative afslapning og en dyb søvnoplevelse.

Med sin slidstærke stofbetræk af høj kvalitet er vores kontinentalseng både åndbar og holdbar. Det giver ikke kun sengen et stilfuldt udseende, men sørger også for, at den holder i lang tid. Du kan derfor nyde den behagelige fornemmelse af blødt stof hver nat.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se tv, vil sengegavlen give en fremragende rygstøtte og ekstra komfort.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten. Sammen med den mellemhårde støtte sikrer madrassen en optimal stabilitet og passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Du kan også nyde godt af den hudvenlige topmadras, der er beklædt med et blødt stofbetræk. Denne topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til madrassen, så du kan sove godt og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med vores brugermanual er monteringen enkel og problemfri.

Giv dig selv en nattesøvn i verdensklasse med vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå. Forkæl dig selv med denne elegante seng, der leverer både komfort og stil. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at skabe dit eget lille soveparadis – en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Sov som en drøm med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top