vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.545 kr.

Oplev en himmelsk søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegrå stof. Optimeret komfort og stilfuldt design til en utrolig overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697563 Kategori:

Drøm stort og sov som en konge i vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Denne luksuriøse seng tilbyder ikke kun maksimal komfort, men også et stilfuldt og moderne udseende i dit soveværelse.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart, hvilket sikrer en behagelig og frisk søvn. Udover det praktiske aspekt ved materialet, har sengen også en justerbar sengegavl, der kan tilpasses perfekt til din kropsholdning og behov. Så uanset om du ønsker at læse en god bog eller se en film, vil du altid have optimal støtte til din ryg.

Men det stopper ikke der. Den medfølgende madras i størrelsen 80×200 cm er skabt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse pocketfjedre bidrager ikke kun til en perfekt støtte til din krop, men reducerer også støj og vibrationer, når du bevæger dig rundt i sengen. Madrassen har en mellemhård fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den giver en følelse af stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med kroppen.

Og som en ekstra bonus har sengen en topmadras, der er hudvenlig og blød. Betrækket består af slidstærkt stof, der beskytter madrassen, og det giver dig den ultimative fornemmelse af luksus, når du lægger dig til at sove.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men vær ikke bekymret, da hver eneste vidaXL kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering.

Så tag din søvnoplevelse til et helt nyt niveau med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Bestil den i dag og oplev drømmen om en dyb og afslappende søvn, hver eneste nat.

Scroll to Top