vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

2.418 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse madras og det elegante sorte stof vil forvandle dine nætter til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697564 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm sødt og vågn op til en følelse af total velvære hver morgen med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i en stilfuld sort stofudgave. Denne seng er ikke bare et sted at sove – den er en oase af komfort og luksus.

Vores kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative hvile. Den er udstyret med et slidstærkt stof, der både ser enkelt og elegant ud og samtidig er åndbart og holdbart. Sengens moderne og justerbare sengegavl giver en fantastisk støtte til ryggen, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Vores madras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en optimal nattesøvn. De indbyggede fjedre er kendt for deres enestående kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dig, der sover på maven og ønsker stabilitet og komfort i én enhed.

Til at fuldende din søvnoplevelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der giver ekstra blødhed og komfort. Den er også udstyret med et slidstærkt betræk, der sikrer langvarig brug og en behagelig følelse ved berøring.

Vores kontinentalseng med madras er let at montere med hjælp fra den medfølgende brugermanual. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Få en god nattesøvn og vågn op frisk hver morgen med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i sort stof. Bestil den i dag og oplev den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top