vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun

2.559 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen – en luksuriøs kombination af stil, støtte og blødhed. Forkæl dig selv med drømmen om en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723394 Kategori:

Drømmer du om den perfekte søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i mørkebrunt stof lige noget for dig. Denne seng giver dig maksimal afslapning og en fantastisk nattesøvn.

Det slidstærke stof har en enkel og ren stil, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Og hvorfor nøjes med en almindelig sengegavl, når vores seng giver dig mulighed for at justere sengegavlens højde? Du kan nemt tilpasse den for at få den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser fjernsyn.

Vores madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig kroppens form og bevægelser. De reducerer effektivt støj og bevægelse, når du vender dig i sengen, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Madrassen tilbyder en medium fasthed, der giver en behagelig stabilitet og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras er blød og komfortabel, og den har også et slidstærkt stofbetræk. Det giver en ekstra beskyttelse til din madras og sikrer, at du kan sove i ro og fred.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vår kontinentalseng kommer med en omfattende brugermanual, der gør det nemt for dig at samle sengen. Produktpakken indeholder en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Så gør drømmen om en god nattesøvn til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Køb den nu og gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet.

Scroll to Top