vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder sort

2.992 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i kunstlæder. Perfekt til at forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334725676 Kategori:

Vil du opleve en himmelsk nattesøvn? Så lad mig præsentere vore vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Denne seng er skabt til at tilbyde dig maksimal afslapning og en dyb og komfortabel søvn.

Denne kontinentalseng er ikke kun utroligt komfortabel, men den er også utrolig flot. Den er lavet i slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, som både er nem at rengøre og modstandsdygtig over for pletter. Du kan bevare dens skønhed og glatte overflade med blot en fugtig klud. Med sit luksuriøse udseende tilføjer denne seng et strejf af elegance til dit soveværelse.

Sengens sengegavl er yderst praktisk, da den kan justeres i højden alt efter behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer. Du kan nyde absolut komfort og støtte i en stilfuld og moderne ramme.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer en lang holdbarhed og tilpasser sig perfekt til din kropsform. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Med mellemhård støtte tilbyder madrassen den nødvendige stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven.

For at fuldende oplevelsen har vi inkluderet en hudvenlig topmadras til beskyttelse af madrassen. Denne topmadras er blød og komfortabel, og dens stofbetræk er både slidstærkt og hudvenligt. Du vil elske at synke ned i denne bløde madras og nyde en rolig og behagelig søvn.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men med vores letforståelige brugermanual er monteringen en leg. Du får alt, hvad du har brug for i én pakke: sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras.

Begiv dig ud på en rejse til drømmeland med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Din søvnkvalitet vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top