vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder sort

3.770 kr.

Få drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i sort kunstlæder. Enestående komfort og stil til en overkommelig pris. Oplev en himmelsk søvnoplevelse i dit eget hjem. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334725740 Kategori:

Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder sort. Denne seng er designet med henblik på din komfort og velvære, så du kan nyde en god nattesøvn hver eneste nat.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der både ser luksuriøst ud og er nem at rengøre. Det er modstandsdygtigt over for pletter og kan let tørres af med en fugtig klud. Du behøver ikke bekymre dig om vedligeholdelse eller slid – denne seng er bygget til at holde i lang tid.

En praktisk justerbar sengegavl giver ikke blot et elegant udseende, men tilbyder også fantastisk støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlings-tv-serie. Du kan tilpasse højden på sengegavlen efter dine behov og præferencer – den er fleksibel og skræddersyet til dig.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på, at du får den bedste søvn nogensinde. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. De reducerer støj- og bevægelsesforstyrrelser, så du kan nyde rolig søvn uden at blive forstyrret af din partners bevægelser.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker en stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Uanset om du foretrækker at sove på maven eller ryggen, vil vores madras give den rette fasthed for optimal søvnkvalitet.

For ekstra beskyttelse og komfort er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Den bløde og behagelige overflade vil give dig en ekstra luksuriøs oplevelse, hver gang du lægger dig til at sove.

Bemærk, at af hensyn til hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder sort får du ikke bare en seng, du får en komplet søvnoplevelse. Din krop vil takke dig, og du vil vågne op frisk og veludhvilet hver dag. Kom og oplev den i dag, og oplev forskellen på en god nattesøvn.

Scroll to Top