vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

2.831 kr.

Få en dyb og luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den er udformet med en komfortabel madras og en elegant lysegrå stofbeklædning. Vågn op udhvilet og klar til dagen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695283 Kategori:

Oplev en verden af komfort og luksus med vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå. Denne sublime seng tilbyder ikke kun en god nattesøvn, men også en æstetisk og behagelig oplevelse.

Det slidstærke stof af høj kvalitet giver sengen et enkelt og rent udtryk samtidig med, at det er åndbart og holdbart. Du kan derfor nyde en behagelig søvn uden at bekymre dig om slid.

En ekstra bonus ved denne seng er den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se TV, giver sengegavlen fremragende rygstøtte og komfort, når du sidder op i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer lang holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Med disse fjedre absorberer madrassen effektivt støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Madrassen er designet med mellemhård støtte, som giver en stabil og behagelig søvnoplevelse. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten er madrasbeskytteren lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod huden. Du kan være sikker på at få en god nattesøvn uden irritationsfaktorer.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen nem og hurtig.

Så træd ind i en verden af komfort og stil med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå. Lad dig forkæle, og nyd det bedste inden for soveoplevelser.

Scroll to Top