vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.634 kr.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte blanding af stil, komfort og kvalitet vil forvandle din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695284 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå. Denne seng er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse, og med dens stilfulde udseende og holdbare materialer vil den være en behagelig tilføjelse til ethvert soveværelse.

Med sin slidstærke stofbetrukne overflade tilbyder denne seng ikke kun et elegant look, men også åndbarhed og lang holdbarhed. Du kan være sikker på, at den vil være en trofast følgesvend i mange år fremover.

Den justerbare sengegavl gør det muligt for dig at tilpasse sengen til din foretrukne soveposition. Uanset om du vil læse en god bog eller se tv i sengen, vil denne sengegavl give dig den perfekte rygstøtte.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig kroppens form og bevægelser. Dette sikrer en lydløs og støjsvag søvnoplevelse, idet fjedrene effektivt absorberer bevægelser og stød.

Den mellemhårde støtte, som madrassen tilbyder, er ideel til folk, der foretrækker at sove på maven. Denne fasthed sikrer ikke kun stabilitet, men kompromitterer heller ikke komforten.

For ekstra luksus er sengen udstyret med en blød og hudvenlig topmadras med et slidstærkt betræk. Dette tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng fra første øjeblik.

Sengen kommer med en brugermanual, der gør det nemt at samle den. Så du kan hurtigt få glæde af din nye drømmeseng.

Gør dig selv en tjeneste og invester i komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå. Du vil ikke fortryde det.

Scroll to Top