vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.588 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng – en perfekt kombination af stil og støtte. Drømmesøvn venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695285 Kategori:

Har du nogensinde ønsket dig at sove som en konge eller dronning? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i sort stof kan du nu forvandle din søvn til ren luksus. Denne seng er ikke kun et smukt møbelstykke, men den er også designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Denne kontinentalseng er ikke blot et almindeligt senge- og madras-sæt. Den er lavet af slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Du vil elske det enkle og rene look, som stoffet tilføjer til din soveværelsesindretning.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, som kan tilpasses efter din personlige præference. Denne sengegavl giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Den medfølgende madras er udformet med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilbyder ikke kun enestående holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne til din kropsform. De absorberer effektivt støj og stød, der kan opstå, når du drejer og vender dig om natten.

Med sin mellemhårde støtte er madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at gøre din soveoplevelse endnu mere behagelig, er der inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket på topmadrassen er blødt og behageligt mod huden, og det sikrer en ekstra beskyttelse af madrassen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt for dig at samle sengen. Du vil elske den stilfulde sorte farve, som passer perfekt ind i enhver indretning.

Gør din drøm om en god nattesøvn til virkelighed med vores eksklusive kontinentalseng. Bestil den i dag og oplev en søvnmagi, du aldrig har prøvet før.

Scroll to Top